Sinop Üniversitesi Boyabat Yerleşkesinde düzenlenen müzik dinletisi programına; Sinop Üniversitesi (SNÜ) Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Prof. Dr. Kamil Demirci, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Nazlı Ülker Hançer, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Candaş Can ve Dr. Öğr. Üyesi Duygu Çeri, Fakülte Sekreteri Ahmet Çeltikçi ve öğrenciler katıldı.

Programın açılışında konuşan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, geride kalan sınav haftası sonrası böylesine güzel bir etkinlikle öğrencilerin stres atacağını belirterek etkinliğe katılan tüm öğrencilere iyi eğlenceler diledi.

Ardından konuşan Sinop Üniversitesi (SNÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl da, Boyabat’ta eğitim gören öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda Üniversite yönetimi olarak bu etkinliği planladıklarını belirterek, etkinliğe destek veren Boyabat Belediye Başkanı Sayın Şefik Çakıcı’ya teşekkür etti. Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, tüm öğrencilere Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın selamlarını ileterek bu gibi etkinliklerin önümüzdeki dönemlerde de yapılmasını arzu ettiklerini söyledi.
Konuşmaların ardından düzenlenen müzik dinletisinde öğrenciler doyasıya eğlendi.

İlk olarak sahneye çıkan Öğrenci Müzik Grubu, sevilen şarkıları ustalıkla seslendirdi. Ardından gerçekleşen Grup Muamma konserinde ise öğrenciler doyasıya eğlendi. Son olarak sahne alan Köşk Rap Grubu ise kendi yazdıkları rap müzikleri büyük bir başarıyla seslendirdi.
Yoğun ve yorucu geçen ara sınavların ardından öğrencilerin rahatlama, stres atıp eğlenme fırsatı bulduğu müzik dinletisinde İş Adamı Abdullah Yayla tarafından öğrencilere tavuk pilav ikram edildi.

Editör: Vitrin Haber