Toplantının açılışında konuşan Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Eravcı, toplantının amacı ve kapsamı ile birimlerin yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Eravcı konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli akademik kadromuz, dış paydaşlarımız ve Sayın Rektör’ümüzün teşvik ve katkılarıyla yürütülecek işbirliklerinin ve iletişim kanallarının artacağına, özellikle ortak projeler yürütülmesi konusunda güzel işler çıkaracağımıza inanıyoruz. Destek ve katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Dalgın’a, akademik personelimize ve dış paydaşlarımıza teşekkür ederiz”
Bilgilendirmenin ardından, toplantıya katılan paydaşlara söz verilerek, görüş, öneri ve değerlendirmeleri dinlendi.

Video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantıya; Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Tam, Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Eravcı, Sinop İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Bekir Yücel Tanrıkulu, Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Genç, Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Recep Kural ve Öğr. Gör. Tümay Güneş, Yüksekokul Sekreteri Mehmet Emin Erdoğan,   Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Zeynep Yıldız Uzun, öğretim elemanları  Dr. Öğr. Üyesi Seher Meral, Öğr. Gör. Berna Hukkamlı, Öğr.Gör. Hilal Zeynep Şahin Bayrak,  Boyabat İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Usta, Saraydüzü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Yürük, Türkeli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Seyithan Tekin, Sinop İl Tarım ve Orman Şube Müdürleri, mühendisler ve Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gıda, Biyoloji ve Kimya Zümre Başkanları katıldı.
Haber Merkezi


 

Editör: Vitrin Haber