Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya; Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Candan Can, Dr. Öğr. Üyesi Habib Aydın, Boyabat Devlet Hastanesi Başhekimi Uğur Bekir İnebeyli, Boyabat Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çakır, Boyabat Ticaret Odası Meclis Başkanı Erdal Sarı, Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Öztürk, ilgili kurum ve kuruluşlardan temsilciler ve Fakültenin Akademik-İdari personeli katıldı.

Toplantıda Fakültenin nitelik yönünden geliştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda dış paydaşların görüş, öneri, talep ve beklentileri dinlendi. Fakültenin dış paydaşlara sunacağı katkılar konuşuldu. Ayrıca eğitim-öğretim müfredatının ihtiyaç ve beklentilere cevap verebilmesi için yürütülecek ortak çalışmalar hakkında paydaşların görüş ve önerileri alındı.

Editör: Vitrin Haber