Sinop Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Müdürlüğü birlikteliğiyle Yerel Hayvan Koruma Eğitimi verildi.

Belediye Toplantı ve Nikah Salonu'nda düzenlenen kursta; Sinop Belediyesi Veteriner Hekimi Volkan Tuncay, Tarım ve Orman Bakanlığı Sinop Tarım İl Müdürlüğü Veteriner Hekimi Adem Koşak, Tarım ve Orman Bakanlığı 10. Bölge Müdürlüğü Sinop Şube Müdürlüğü Veteriner Hekimi Ali Çalışkan ve Semih Onur Külük tarafından kursiyerlere eğitim verildi.

Kursiyerlerin hayvan bakımı ve beslenmesi, hayvan davranışı, hasta hayvanların tanınması gibi konularda bilgilendirildiği seminere katılan Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Hakan Sönmez, duyarlı davranışlarından dolayı tüm kursiyerlere teşekkür etti.

Sönmez; “Böylesine önemli bir eğitime katıldığınız için öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Siz hayvanseverlerle birlikte can dostlarımıza daha iyi bir yaşam standardı sağlamak için Belediye Başkanımız Barış Ayhan öncülüğünde birlikte çalışacağız. Eğitime katılım gösteren kıymetli bilgileri bizlerle paylaşan veteriner hekimlerimize de teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: Vitrin Haber