Öğrencileri başarılarından dolayı ödüllendirmek onların daha da başarılı olmasını sağlamak amacıyla zaman zaman gerek ilimizdeki okullarda gerekse diğer okullarda bir çok öğretmenin başvurduğu güzel bir yöntemdir; Başarıyı ödüllendirmek. İşte bu şiarla hareket eden ilimiz Korucuk İlkokulu 4/B Sınıf Öğretmeni Senem Dikici Topaloğlu, öğrencilerine sınavlar başlamadan önce en yüksek notu alan öğrencilerini ödüllendireceğini vaadetmişti. 

Öğrencilerine Pizza ısmarladı
Sınıf öğretmeni ilk sınavlarının tamamlanmasının ardından sınıfında en yüksek notu alarak başarılı olan 11 öğrencisini ilimizde bulunan bir işletmeye Pizza yemeye götürdü.
Daha önceki yıllarda da öğrencilerinin başarılarını devamlı ödüllendiren Senem Dikici Topaloğlu, bu sayede hem öğrencileri ile arasındaki ilişkilerin arttığını, hem çocukların gelişimlerinin hızlandığını, hem de bu tür aktivitelerin çocukların başarılarına direkt etki etiğini belirtti.

Dünya Çocuk Hakları Günü
Daha önce belirlenmiş olan bu ödülün ayrıca 20 Kasım ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’ne denk gelmesi de ayrıca bir güzellik oluşturdu.
Konu ile ilgili konuşan Senem Öğretmen, başarının her zaman desteklenmesi gerektiğini belirterek ‘Dünya Çocuk hakları gününde, canlarımla pizza yemeğe gittik. Sınavlar da başarılı olmanın payı da büyük tabii ki’ diye konuşurken bu tür organizasyonlarının devam edeceğinin de sinyalini verdi.

Velilerden Teşekkür
Öğretmenleri ile birlikte pizza yemeye giden öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, öğrenci velileri ise Sınıf öğretmeni Senem Öğretmen’e bu uygulamasından dolayı teşekkür ettiler.
Editör: Vitrin Haber