Sinop Üniversitesi, Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB)’ in Bakü’de düzenlediği Üniversite Tanıtım Günleri’ne katıldı. 

Sinop Üniversitesi yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen Üniversite Tanıtım fuarlarına katılarak, Sinop’u ve üniversiteyi tanıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sinop Üniversitesi 3-4 Mayıs 2014 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de KÜNIB (Kafkasya Üniversiteler Birliği) tarafından düzenlenen Üniversite tanıtım günlerine katıldı. Birçok devlet ve özel üniversitenin katıldığı Fuarda Sinop Üniversitesini Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü ve aynı zamanda Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Halil Turgut ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Rıza Altun temsil etti. 

Fuarda stant açan Sinop Üniversitesi temsilcilerini, Kilis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Bitlis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Kurtcephe ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mimar Türkkahraman ve Azerbaycan Qafqaz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Karaman ziyaret etti. 

Fuar süresince çeşitli tanıtım materyalleri kullanarak, Sinop Üniversitesi bünyesinde açık olan Bölüm ve Programlar, yabancı uyruklu öğrencilerin okuyabilecekleri Fakülteler ve MYO’lar hakkında bilgiler veren Üniversite ekibi aynı zamanda ilin tarihi ve doğal güzelliklerinin de tanıtımını yaptı. 






Editör: Vitrin Haber