BUEK Başkanı Enver Yücel yaptığı açıklamada Dünyanın ve ülkemizin 2020 Mart ayından bu yana sıkıntılı bir süreç yaşadığını, Türkiye gibi genç nüfusu bir hayli yüksek olan ülkelerde ise bu sıkıntının eğitim-öğretim hayatında çok derinden hissedildiğini söyledi.

Yücel Bahçeşehir Koleji olarak Mart ayından itibaren Türk Eğitim Sisteminin yüz akı olacak bir performans sergilediklerini Metodbox ismini verdikleri yapay zeka temelli dijital eğitim platformuyla dünyanın hazırlıksız yakalandığı bu süreci öğrencilerimiz için çok verimli bir şekilde geçirdiklerini söyledi.

Online sınavlar, canlı dersler, online veli toplantıları metodbox’ın kendilerine sunduğu akademik materyal ortamıyla okulu çocuklarımızın evine taşırken, uzaktan eğitim yakından takip mottosuyla öğrencilerimizin her türlü ihtiyacına cevap verdiklerini belirtti. BUEK Başkanı  “Metodbox içine yerleştireceğimiz yerli ve milli SeeMeet canlı ders-etkinlik uygulamaları ve geliştirdiğimiz eğitim materyalleri ve Covid19 tedbirleriyle yeni eğitim-öğretim yılına en hazır kurum olduklarını söyledi. Velilerimizin gerek yüz yüze eğitim, gerekse uzaktan eğitimde bütün hazırlıklarını eksiksiz tamamlayan Kolejimize çocuklarını gönül rahatlığıyla gönderebileceğini sözlerine ekledi

.

Editör: Vitrin Haber