Sinop Üniversitesinde Pandemi tedbirleri nedeniyle 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarılında derslerin birçoğu için uzaktan eğitim yoluyla yürütülmesi kararı alınmıştı. Bu kapsamda akademik personeli bilgilendirmek ve işleyişi kolaylaştırmak amacıyla, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından akademik personele “Uzaktan Eğitimde Ders Tasarımı ve Yönetimi Sertifika Programı” veriliyor.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tuğra Karademir Coşkun, Müdür Yardımcısı Dr. Ozan Filiz ve Öğr. Gör. Ayşin Gaye Üstün tarafından verilen eğitimlerde; Video için sunum hazırlama, video çekim-kurgulama-montajlama ve uzaktan eğitim sistemi kullanımı konusunda bilgiler verildi.

Video konferans yöntemiyle verilen “Uzaktan Eğitimde Ders Tasarımı ve Yönetimi Sertifika Programı”nı Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın da takip etti.

Üniversite bünyesinde gruplar halinde verilmeye devam eden sertifika programında, birimlerdeki destek personelleri ve stüdyolar konusunda da bilgilendirmeler yapıldı. 


 

Editör: Vitrin Haber