15 Eylül Anaokulu tarafından hazırlanan sürpriz anneler günü kutlamasıyla öğrenci annelerine unutulmaz bir gün yaşatıldı. 

15 Eylül Anaokulu tarafından gerçekleştirilen sürpriz kutlama programında, Annelerin çocuklarıyla birlikte daha önce çektirdikleri fotoğraflar müzik eşliğinde hazırlanan slaytlarda annelere izletildi.
Daha sonra 15 Eylül Anaokulu Öğrencileri tarafından “Anne” ile ilgili okunan birbirinden güzel şiirler ve söyledikleri şarkıları dinleyen anneler zaman zaman duygulu anlar yaşadı.
 
Programda okulun minik öğrencileri hafta içerisinde öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları “Anneler günü kartlarını” annelerine verdi. Bütün öğrenciler tarafından, günün anısına Annelerine Menekşe çiçeği vermesi ile devam eden programda 15 Eylül Anaokulu Müdürlüğü tarafından alınan çeşitli hediyeler, Öğretmenler ve Okul İdaresi tarafından Annelere verildi. Birbirinden güzel etkinliklerle devam eden anneler günü programında 15 Eylül Anaokulu yemekhanesinde, Okul çalışanları, Öğrenciler ve anneleri hep birlikte pasta kesti. Kesilen pasta tüm katılı-anlara ikram edildi. 
Düzenlenen etkinlikle ilgili konuşan 15 Eylül Anaokulu Müdürü Yusuf Haskılıç öğrenci anneleri ile böylesine özel ve anlamlı bir günde beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Haskılıç; “Bizlerin yetişmesinde emeği olan bütün Annelerimizin Anneler günü kutluyoruz. Anneler her şeye değer. Yüce Peygamberimizin “Cennet annelerin ayakları altındadır.” sözünden yola çıkarak, Onlar için ne yapılsa yeterli değildir düşüncesiyle Öğretmen arkadaşlarımızla birlikte bu önemli günü Annelerimizle kutlamaya karar verdik. Öncelikle amacımız, annelerimizi bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, çocuklarımıza Annelerinin ve Ailenin değerini anlatmak ve bunu bütün hayatlarında davranışlarına yansıtmalarını sağlamaktır” dedi.

Programın tertibinde okul çalışanlarının büyük emeği olduğunu dile getiren Haskılıç; “Programın hazırlanmasında emeği geçen başta Değerli öğretmenlerimize ve Okulumuzda çalışan personel olmak üzere bizi yalnız bırakmayan elleri öpülesi Annelerimize teşekkür ediyor, başta bizlere bu güzel vatanı armağan eden ve Hürriyetimizin, Mukaddesatımızın korunması için canlarını feda eden şehit Anneleri olmak üzere bütün Annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyorum” diye konuştu.


Program etkinliğe katılan anneler, öğretmenler ve Okulda görev yapan personelin çektirdiği hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Editör: Vitrin Haber