Her yıl Mayıs ayının 2. Pazar günü kutlanan Anneler Günü münasebetiyle 15 Eylül Anaokulunun düzenlemiş olduğu program, annelerin yoğun katılımı ile yeni yapılan kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Başarılı her projede adından sıkça söz ettiren 15 Eylül Anaokulu, gerçekleştirmiş oldukları program ile annelerden tam not aldılar. Program, okul müdürü Yusuf Haskılıç’ın konuşmasıyla başladı. Okul Müdürü Yusuf Haskılıç konuşmasında; “ Annelerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır.. Onlara olan sevgimizi, bağlılığımızı, saygımızı sadece bir gün değil bir ömür hissettirebilmek gayesiyle hem siz değerli annelerimizin hem de başta Mustafa Kemal Atatürk’ün değerli anneleri Zübeyde Hanım olmak üzere ahirete intikal etmiş tüm annelerimizin de anneler gününü kutluyorum. Okulumuz olarak her daim başarılı projelerle ve hem sosyal hem de kültürel etkinliklerle sizleri buluşturan ve hep daha iyisi için çabalayan, emek veren değerli öğretmenlerimize, destekleri ve özverili çalışmaları içinde personellerimize teşekkür ederim." dedi.

Programda, minik öğrencilerden oluşan koro ile anneler gününe özel “ Bilmece “ şarkısı söylendi. Daha sonra Anneler ve Çocukları, Zumba eğitmeni Yıldıray Küçük ile birlikte zumba yaptılar. Keyifli ve bir o kadar hareketli zumba dansının ardından da okulun müzik öğretmeni Oğuz Civlez tarafından annelere müzik ziyafeti verildi. 

Anneler Gününe özel olarak düzenlenen programda Okul Aile Birliği tarafından Anneler Günü pastası tüm anneler adına kesildi. Program çocukların annelerine verdikleri hediyelerle sonlandı. Program sonunda duygu dolu anlar yaşayan anneler hem memnuniyetlerini dile getirdiler hem de annelere özel hazırlanan perdede hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Editör: Vitrin Haber