Milli Eğitim Bakanlığı, 14 Aralık ta yapılan Kabine toplantısı sonrasında; ‘’ Anasınıfları hariç tam gün hizmet veren resmi ve tüm özel anaokullarının Kovid-19 tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitime geçileceğini’’ bildirmişti.

“Sağlık çalışanlarına ve diğer çalışanlara destek olmak amacıyla anaokullarının yüz yüze eğitime açılması ile ilgili Sinop Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün kararı neticesinde Sinop Merkezde 15 Eylül Anaokulunun yüz yüze eğitime devam edeceği bildirildi.

Pandemi sonrası normalleşme sürecinde de haftada 5 gün ve tam Gün (kulüp etkinliği) eğitim hizmeti veren 15 Eylül Anaokulu, koronavirüs salgınının yoğun olduğu bu dönemde de; okul idaresi, öğretmenler ve personelleri olmak üzere daha kaliteli ve daha iyi bir eğitim hizmeti sunabilmek adına haftada 5 gün ve tam gün ( kulüp etkinliği) olarak yüz yüze eğitime kaldıkları yerden devam kararı aldı.

Ayrıca pandemi sürecinde okula devam edemeyen çocuklar içinde, 15 Eylül Anaokulu öğretmenlerinin yüz yüze eğitiminin yanında uzaktan eğitime de devam edecek. 15 Eylül Anaokulu, salgının yoğun olduğu bu süreçte, büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarını ve diğer çalışanları mağdur etmemek amacıyla hem yüz yüze eğitim hem de uzaktan eğitim verecek.

    
 

Editör: Vitrin Haber