Sinop’ta atölye eğitimi ile okul öncesinde bir ilke imza atan ve pandemi sürecinde de tam gün eğitimini devam ettirerek adından sık sık söz ettiren ve çalışmalarına yeni projeler de ekleyen 15 Eylül Anaokulu 'Babalar Günü Masal Etkinliği' ile de çocukları okullarında babalarıyla buluşturdu.

Anadolu Masalları kapsamında babalar gününe özel Masal Etkinliği, açık alanda ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi. Okul Velisi olan Hüseyin Vehbi İmamğlu, babalar ve çocuklarına 'Tuz Kadar Sevmek' masalını anlattı. Masal anlatımından sonra 'Babam Beni Gözümden Tanır' etkinliği yapıldı. Etkinlikte babalar, sadece gözlerinin olduğu fotoğraflardan çocuklarını bulmaya çalıştı. Keyifli ve bir o kadar eğlenceli etkinliğin sonunda tüm çocuklar babalarına hediyelerini verdi.

Babalar Gününe özel olarak hazırlanan masal etkinliği için Okul Müdürü Yusuf Haskılıç, "Senede bir gün değil her daim, bizler için kıymetli olan değerli büyüklerimiz babalarımızı sevgiyle ve saygıyla anıyoruz. Değerlerimizi çocuklarımıza da en iyi şekilde aktarabilmek, babalarımızın önemini ve kıymetini hissettirebilmek, bir çocuğun gelişiminde babanın ne kadar büyük bir etkisinin olduğunu vurgulamak ve bu özel günde çocuklarımızla babalarımızı masal eşliğinde buluşturmak istedik. Masal anlatımını gerçekleştiren velimiz; Hüseyin Vehbi İmamoğlu'na ve etkinliğimize katılan tüm babalarımıza gönülden teşekkür ederiz. Tüm babalarımızın Babalar Günü Kutlu Olsun.! Ayrıca ahirete intikal etmiş olan ve şehit düşmüş tüm babalarımızı da rahmet ve saygıyla anıyoruz" dedi.

Editör: Vitrin Haber