Kongreye, Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanı ve aynı zamanda Kongre Bilim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Şule Erşan'ın rehberliğinde katılan Sinop Üniversitesi öğrencileri, araştırma projesi dersi kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalarını, sözlü bildiri olarak sundu.
  
Öğrenciler, araştırmalarına rehberlik eden Sinop Üniversitesi öğretim elemanları Doç. Dr. Ayhan Karaman, Dr. Öğr. Üyesi Volkan Varol, Dr. Öğr. Üyesi Pınar Karaman ve Dr. Öğr. Üyesi Şule Erşan ile birlikte; hazırlamış oldukları bildirileri sunarak, kongrede Sinop Üniversitesi’ni başarıyla temsil etti.
  
72 üniversiteden okul öncesi eğitim alan alanındaki akademisyen ve öğrencilerin bir araya geldiği kongrede, öğrenciler alanlarıyla ilgili zengin deneyimler edindi.
  
Kongre kapsamında Afyonkarahisar’da bulunan Karahisar Kalesi, Tarihi konaklar ve Mevlevi Camiini ziyaret eden öğrencilerimiz, ayrıca dönüş yolu programı çerçevesinde Ankara’da Anıtkabir ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Camii’ni de ziyaret ederek, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Editör: Vitrin Haber