Durağan ilçesinde geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde başlatılan doğalgaz çalışmaları kapsamında altyapı çalışmalarına başlanıyor. Doğalgaz hizmetinin sunulması için kullanılacak olan doğalgaz boruları ilçeye ulaştı. 

Durağan’a doğalgaz gelmesi için uzun zamandır verilen uğraşlar neticesinde geçtiğimiz Aralık ayında doğalgaz için sürecin başladığını hatırlatan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, bu sürecin hızla devam ettiğini söyledi. Kılıçaslan; “İlçemizde doğalgaz altyapı çalışmalarımız başlıyor. Doğalgaz’ı vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için kullanılacak olan doğalgaz boruları ilçemize geldi. 

Akmercan Doğalgaz Bölge Müdürü Necmettin Erikçi, Yapım ve Proje Şefi Bilal Öztoprak, İlçe Başkanımız Hasan Yıldırım ve İl Genel Meclis Üyemiz Yılmaz Şahin ile birlikte gelen doğalgaz borularını inceleyerek; doğalgaz altyapı işlemleri ile ilgili istişarelerde bulunduk, süreci değerlendirdik. 

Biz her zaman sözümüzün arkasındayız. Şimdiye kadar tutamayacağımız hiçbir söz vermedik. Bundan sonrada ne vaat ettiysek hepsini teker teker yapıyoruz, yapmak için girişimlerde bulunuyoruz. Durağan ve hemşerilerimiz için gece gündüz çalışıyoruz. Doğalgaz bizimle Durağan’a gelecek demiştik; Allah’a çok şükür bu gururda bizlere nasip oldu” dedi.


 

Editör: Vitrin Haber