Somerset kentinin Trull kasabasında 14 ay önce doğan Maddison Gill özel bir durum sebebiyle ağlayamıyor. Bugüne kadfar hastanede tedavi gören küçük kızın evine gitmesine izin verildi.  Küçük kız ağlayamamanın yanı sıra öksüremiyor, ememiyor, gülemiyor ve yutkunamıyor. Doktorlara göre küçük bebek bu şikayetlerle mücadele eden tek kişi olabilir.
Maddison doğumundan bugüne kadar Taunton'daki Musgrove Hastanesi'nde tedavi gördü. Çünkü düzenli olarak beslenmesi ve tıbbi yardıma ihtiyacı vardı. Ve doktorların her an göztlemesi gerekiyordu.

Anne Tamsin Whately (21) çocuklarının eve gelmesinde dolayı "gerçekten heyecanlandıklarını" söyledi. Maddison Ekim 2011'de doğduktan sonra ağlamayınca doktorlar bir aksilik olduğunu fark etti. Ancak sadece sorun bununla bitmiyordu. Küçük kız yutkunamıyor ve öksüremiyordu.

Whately ve sevgilisi Gene Gill (23) Aralık 2011'de bebeği eve getirdiler ancak iki gün sonra tekrar hastaneye götürmek zorunda kaldılar. Birçok ameliyat geçiren küçük Meddison'un hastalığına henüz bir ad koyulmadı. Kilosunun sabit tutulması, dizlerini kullanması gibi bazı hareketleri yapan küçük kız yine de 24 saat bakıma muhtaç.

Dail Mail gazetesinin haberine göre şimdi evine gelen Maddison'a evde de yakından ilgi gösteriliyor. Bir hemşire o uyurken herhangi bir aksilik olmasın diye yanıbaşında bekliyor.
Editör: Vitrin Haber