Sinop İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Murat Gümüş, beraberindeki müdürlük görevlileri ile birlikte Gerze ilçesinde bulunan sağlık tesislerini ziyaret etti. Burada sağlık çalışanları ve hastalarla bir araya gelen Dr. Gümüş, kendisine iletilen talepleri dinledi. 

Her ay düzenli olarak bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Sinop İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Murat Gümüş, sağlık hizmetlerinin daha kaliteli bir şekilde yürütülebilmesi için bu ziyaretlerin oldukça önemli olduğunu ifade etti. 

Gümüş; “Her ay düzenli olarak hayata geçirdiğimiz ve ilçe ilçe tüm sağlık tesislerimizi içeren ziyaretlerimizden birini daha bugün gerçekleştirdik. Sağlık Kuruluşları ziyaretlerimize Gerze ilçemiz ile devam ettik. 

İl Sağlık Müdürlüğü çalışma arkadaşlarımızla, kurumlarımızdaki çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Her bir arkadaşımız alanı ile ilgili incelemeleri yaptığı bu değerlendirme kapsamında Gerze Devlet Hastanesi, Gerze Toplum Sağlığı Merkezi, Gerze Aile Sağlığı Merkezi ve Gerze Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ettik.

Çalışma arkadaşlarımız ve hastalarımızın görüş ve önerilerini dikkate alarak ziyaretlerimizi tamamladık. Bir sonraki ziyaretlerimizde daha iyi olması için en iyiye olan yolculuğumuz devam edecektir” dedi. 

Editör: Vitrin Haber