Kayıp çocuktan iyi haber geldi
Kayıp çocuktan iyi haber geldi
İçeriği Görüntüle

30 Mayıs Cuma akşamı Adabahçe Düğün Salonu'nda sahne alan Doğulu, programın ertesi günü de Sinop mantısının tadına baktı. Daha önce İstanbul'da Sinop mantısını denediğini söyledi. Teyze'nin Yeri Mantı Salonu'nda Sinop mantısının lezzetine bakan Doğulu; "Her şeyi yerinde yiyeceksin. Gerçekten hayran kaldım. Çok başka bir lezzet. Benden Sinop mantısına tam puan." dedi.

Mantısını yoğurtlu ve cevizli tercih eden Doğulu, mantının nasıl yapıldığına dair işletme sahiplerinden bilgiler aldı. Mantı yapımını da yerinde izledi. Bir süre çalışanlarla ve işletme sahibiyle sohbet etti. Mantının tadına baktıktan sonra, işletmeci tarafından, Sinop'un yöresel tatlısı olan İncir Uyuşturması ve üzümlü cevizli nokul ikram edildi.

İkramlar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Doğulu; "İlk defa incir uyuşturması ve Sinop nokulu yedim. Çok beğendim. Mantı için zaten söyleyecek bir sözüm yok. Tek cümleyle tüm yöresel lezzetlere bayıldım. Ayrıca Sinop lezzetleriyle, insanlarıyla mükemmel bir şehir. İlk fırsatta tekrar gelmek istiyorum." ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Ümit Can Gökçen