Yaklaşan yerel seçim vatandaşların yakın takibinde. Siyasi partiler de aday belirleme çalışmalarına hız verirken ittifak kapsamında öne çıkan Aday ismi konuşulmaya başlandı. Özellikle genel seçimlerde Cumhur İttifakının aldığı büyük başarı, ittifak üyesi partilerin yerel teşkilatlarında da yerel seçim çalışmalarını hızlandırdı. 

31 Mart 2024 te yapılacak Belediye Başkanlığı seçimi için Gerzede siyaset kulisleri hareketli. Kamuoyunda Aday adaylığı heyecan uyandıran ve ittifak siyasi partileri ile sıcak temaslarını kesmeyen Doğa Ergün ismi toplunun tüm kesimlerinde büyük kabul görüyor. 

Yolda kaza yaptı, hastaneye evinden kaldırıldı Yolda kaza yaptı, hastaneye evinden kaldırıldı

Gerze için ortaya koyduğu projeleri ve iş hayatı deneyimleri Doğa Ergün isminin öne çıkmasını sağladı. 18 yıllık belediyecilik tecrübesiyle hem Gerzelilerin hem de Gerze siyasetçilerinin dikkatlerini üzerine çeken Doğa Ergün tecrübesi, mütevazi kişiliği ve kendine güveni ile göz dolduruyor. 

MESLEĞİ BELEDİYECİLİK 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde ve Derince Belediyesinde Ukome Şube Müdür Vekilliği, Ulaşım İdari İşler Müdür Vekilliği, Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevlerinde bulunan Doğa ERGÜN belediyecilik alanında tecrübeye sahip.

Editör: Merve Yerli