Artık'' hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demiştik,15 temmuz 2016 gecesinden itibaren. evet olmayacak bağrımızda beslenmiş tüm hücrelerimize sızmış şer güçlerle bağlantılı tüm ''virüsler'' bünyemizden temizleniyor. temizlendikçe kırk yıldır ülkemizdeki terör'' belasından, ve içine düştüğümüz durumdan neden kurtulamadığımızı, çok daha iyi anlıyoruz.  ülkemizin içinde bulunduğu coğrafya, ve asırlardır taşıdığı misyon, tüm ''şer'' odaklarını rahatsız etti. mutlak amaçlarına ulaşmalarına en zayıf halimizde bile, bir şekilde   daha doğrusu ''ALLAHcc'' ın yardımıyla engel olduk. ''kudurdular!! evet tabiri caiz ise kudurdular kinleri dahada arttı. 

Olanca güçleriyle, ellerindeki piyonlar vasıtası ile tüm cephelerden saldırmaya başladılar. akılları sıra türkiye yi kuşatacaklar, ve içerdeki işbirlikçileriyle bitirici darbeyi vuracaklardı. kimmi bunlar, az bir feraseti olan her kesin bildiği gibi, başta ABD olmak üzere tüm ''gavur'' taifesi, şeytan aleyhilanenin uşakları. saldırı üssü olarak ta, yeniden dizayn ettikleri suriyeyi kullanacaklardı, son kale Türkiye yi yıkmak için. 

Evet onlar!! Türkiye devletini uyuyor sanırken, devletimizi yönetenler büyük bir hazırlık içerisinde bir taraftan bünyesindeki pisliklerden arınıyor, diğer taraftan, sınırımızın hemen öte tarafındaki yangını söndürmek için, olağanüstü bir tempoyla çalışıyordu.  Türkiye devleti, tüm iyi niyetine rağmen, sözde stratejik ortaklarıyla, başta Abd, ab, ve nato, olmak üzere bu  işin yürümeyeceğini gayet iyi biliyordu; lakin kurdukları tüm tuzakları açığa çıkartmak için zamana ihtiyacı vardı ve  şifreleri tek tek çözerek, tüm bunların ''haçlı'' saldırıları olduğunu, tüm dünyaya gösterdi. 

Gelinen noktada, Türkiye devleti, hükümetiyle, ordusuyla, milletiyle, bütünleşerek bu gün  24 08 2016 saat 04 00 itibariyle düğmeye bastı ve tüm şer odaklarını imha etmek için harekat başlattı. artık bu saatten sonra bu işin geri dönüşü olacağını sanmıyorum. Türkiye devleti hükümetiyle ordusuyla milletiyle bir bütün olarak hareket edecek bin yıllık şanlı tarihini yeniden canlandıracak. bu kutlu dirilişe dünyanın tüm ezilen ülkelerin halklarıda iştirak edeceklerdir. 

Kaçınılmaz büyük savaş başlamak üzere, tüm dünya yeniden dirilişe gebe. ve mutlaka gerçekleşecek. asrımızda, tüm dünyada, acı ve gözyaşı, adaletsizlik, zirve yapmış; deccal orduları yer yüzünü kana bulamışlardır. mazlumun ahı yer küreyi sarmış; ''arşı ala'' yı kaplamıştır. evet kutlu dirilişin vakti gelmiştir. zulum yeryüzünde payidar olamaz. Oyun bitmiş insanlık aleminin uyandırılma zamanı gelmiştir. 

Ve bu uyanışı, ALLAHcc ın yardımıyla, geçmişte olduğu gibi, islamın sancaktarlığını yapmış altı asır yeryüzünde adaletle hükmetmiş, ilayı kelimetullahı yeryüzüne hakim kılmak için çalışmış milletin evlatları olarak, devletiyle, milletiyle, ordusuyla bütünleşmiş, Büyük Türkiye  gerçekleştirecektir. ve anlaşılmıştır ki'' 15 temmuz darbe girişimi bu büyük uyanışa vesile olacak türkiyenin önünü kesmek için yapılmıştır...aklıselim olan hiç kimsenin bundan şüphesi yoktur sanırım. evet bu saatten sonra herkes devletinin yanında safları sıklaştırmalı, dünya dengelerinin değişeceği, olağan üstü  gelişmelerin yaşanacağı süreçte, körü körüne yapılacak muhalefete mahal verilmemelidir. 

Tüm yüzlerin güldüğü,Yaşanabilir bir dünyanın tesis edilebilmesi için, mutlak Adalete ihtiyaç vardır. ve bu Adalet ''Hak'' indindedir. ''Kutlu Diriliş'' için bize düşende, hakkın, adaletin,  yanında milli ve yerli olarak yer almaktır vesselam...