Sinop İl Müftü Vekili Fatih Tavlaşoğlu başkanlığında yapılan toplantıya Erfelek İlçe Müftüsü Mikail Özkan, Boyabat İlçe Müftüsü İsa Sağlam, Ayancık İlçe Müftüsü Ömer Ergül,Türkeli İlçe Müftü Hüseyin Gargı, Saraydüzü İlçe Müftüsü Mehmet Süsün,  Gerze İlçe Müftüsü Bayram Karar,Dikmen İlçe Müftüsü Hasan Ören veDurağan İlçe Müftü Vekili Arif Aydınlı katıldı. 

Toplantı Gerze ve Dikmen İlçe Müftülüklerine yeni tayin olup, görevlerine başlayan ilçe müftülerine yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını ve Cenab-ı Hakkın yeni görev yerlerinde hayırlı ve güzel hizmetler yapabilmelerini nasip eylemesi temennisi ile başladı.

Toplantıda 33. İl müftüleri İstişare Toplantı Kararlarının değerlendirilmesi, Sinop İli ve İlçe Müftülüklerince yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, hizmetlerde metod ve görüş birliğinin sağlanması, camilerde yapılacak programlarla ilgili görüş alışverişi yapıldı. Ayrıca cami ve Kur'an kurslarında yürütülen hizmetlerle ilgili yapılan denetim, vatandaşlara yönelik sosyal çalışmaların planlanması ve yapılan faaliyetlerin sonuçlarının değerlendirilmesi ve diğer güncel ve idari konular görüşüldü.


 
Editör: Vitrin Haber