Sinop’ta turizm alanında hizmet veren Tekşen Turizm, Sinop’tan kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları için büyük bir kolaylık sağlayacak.

Tekşen Turizm, özel bir hava yolundan kiraladığı uçakla, 150 umre yolcusunu Sinop havalimanından alarak aktarmasız olarak kutsal topraklara götürecek. Organizasyon hakkında bilgi veren Tekşen Turizm Yetkilisi Gülcan Şen, uzun yıllar İstanbul’da verdikleri bu hizmeti Sinoplularla buluşturuyor olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Şen; “Sinop Tekşen Turizm 2013 yılında İstanbul’da kuruldu. Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı A grubu bir seyahat acentesi.2006 yılında İstanbul’da başlamış olduğumuz hac ve umre seyahat işlemlerinde edindiğimiz bilgi ve becerilerimizi Sinoplu hemşehrilerimizle paylaşabilmek ve onların da rahatlık içerisinde kutsal topraklara gidip gelebilmeleri için Sinop merkeze geçtiğimiz yıl ofis açtık. Sinoplu hemşehrilerimizle ilk yolculuğumuzu geçtiğimiz yıl gerçekleştirdik. Bu sene ise ilk uçuşumuz 28 Kasım tarihinde saat 14:50’deolacak. Sinop Havalimanından şehirlerin gülü olan Medine’ye efendimizi ziyarete özel hava yollarından kiraladığımız uçağımızla gideceğiz. Burada Sinoplu hacı adaylarımız 20 günlük bir programa katılacaklar” dedi. 

Sinop halkının seyahatlerini gönül rahatlığı ile yapabilmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerinin altını çizen Tekşen Turizm Yetkilisi Gülcan Şen, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada hizmetin en iyisini Sinoplularla buluşturacaklarını ifade etti. Şen; “Sinoplu hemşehrilerimizin ilgi ve teveccühlerine nail olabilmek, hayır dualarını alabilmek için yurt içi ve yurt dışı deneyimli rehberlerimiz ve hocalarımızla hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Advertorial Haber
 
Editör: Vitrin Haber