Sinop'tan umre ibadeti için özel bir firma vasıtasıyla direkt uçuşla kutsal topraklara gidecek olan Sinoplu umreciler, sabaha karşı 04:50'de yola çıkıyor. 

74'ü bayan 152 vatandaşın katıldığı kafile, saat 03:30'da yakınlarıyla vedalaşmak üzere Sinop Havalimanında olacak. Türk Hava Yollarına'na (THY) ait yolcu uçağıyla 04:50'de Sinop'tan hareket edecek olan kafilenin saat 09:00 sıralarında Medine-i Münevvere'de olması planlanıyor. 

Program hakkında bilgi veren Kafile Başkanı Mehmet Bulat, İstanbul Hisar Turizm tarafından organize edilen umre programının 15 gün süreceğini söyledi. Geçen yıl ilk kez Sinop'tan direkt olarak uçakla Sinoplu vatandaşları umreye götürmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Bulat; "Bu yıl ile birlikte ikinci kez kalkacak olan umre uçağımız, 8 Ocak 2016 tarihinde saat 04.50 de havalanacak. Her sene Sinop'tan benzer umre seferlerinin yapılması hedefleniyor. 5 yıldızlı otellerde ve konforlu seyahat rahatlığı ile öne çıkan umre hizmetimize, Sinoplu hemşehrilerimizin de büyük teveccühü oluyor" dedi.


Advertorial




Editör: Vitrin Haber