Ziyarette İl Müftüsü Ali Hayri Çelik’e, Hasibe Hatun Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an kursu yöneticisi Kenan Dönmez ve Kur’an Kursu Personeli eşlik etti.

Kur’an Kursunun fiziki durumu ve Kur’an Kursu öğrencileri hakkında bilgi alan İl Müftüsü Çelik daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. 
Yatsı namazını öğrenciler ile beraber kılan İl Müftüsü Çelik, Hasibe Hatun Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu öğrencilerini tebrik etti. 

Kıymetli gençler sizler bizlerin kabul olunmuş dualarımızsınız. Kur’an-ı Kerim’e talebe olmanın onurunu ve şerefini Cenab-ı Hak sizlere bahşetmiştir diyen Çelik sözlerine şöyle devam etti; “Bu yaşta Rabbimizin mesajı ve kelamıyla tanışmış olmanız yeryüzünün en büyük mutluluklarından birisidir. Okuduğumuz Kur’an-ı Kerim yolumuzu aydınlatacak, zihnimizi açacaktır. Hatta okulunuzdaki diğer derslerde de Kur’an-ı Kerim’in bereketini yaşayacaksınız. Kur’an-ı kerim kendisine yönelen insanlara bağrını açar sırlarını verir ve onu her türlü kötülüklerden korur. Sizleri ve ailelerinizi tebrik ediyorum. Sizlerde Ashabı Kiram Efendilerimizin yaptığı gibi Hasibe Hatun Yatılı Erkek Kur’an Kursuna toplanıp Cenab-ı Hakk’ın Rasülüllah (sav)indirdiği Kur’an-ı Kerimi ezberliyorsunuz. Cenab-ı  Hak Kur’an-ı Kerim’i güzel bir şekilde ezberlemeyi ,mucibince de amel etmeyi hepimize nasip eylesin”.
Hasibe Hatun Kur’an Kursu öğrencileri ile toplu çekinilen fotoğraf ile ziyaret sona erdi. 
Editör: Vitrin Haber