Saray mescidinde Yaz Kuran Kursuna devam eden öğrenciler, kursun başladığı günden bu yana öğrendikleri sure ve dualarla kadir gecesine özel hazırladıkları etkinlikle aileleri ve cami cemaatinden büyük beğeni topladı.
 
Saray Mescidinde  Yaz Kuran Kursuna devam eden öğrenciler  Kursa devam ettikleri saray mescidinde   Kadir gecesini kutlamaya yönelik  program gerçekleştirdiler. Ezberledikleri sure, dua ve kıssalarla  toplanan dinleyicilere yarım saatlik merasim gerçekleştiren öğrencilere  çevre esnafın  verdiği hediyelerle büyük destek verdiği de  gözlerden kaçmadı.

Programı hazırlayan cami görevlilerinden Muhammet Başoğlu öğrencilerin programa  ciddiyetle ve gönülden hazırladıklarını söyledi.  Katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başoğlu; “Şayet aileler ve cami cemaati tarafından bu ilgi  ve talep gösterilmeseydi  kursiyerler açısından hayal kırıklığına sebep olabilirdi. Katılımcılara ayrıca teşekkür ederim.

Kadir gecesini dualarla şiirlerle ilahilerle belkide ilk kez kutlayan öğrencilerimiz oldu inanıyorum ki  sonraki kandillere ışık olacak.

Kalan bir aylık süreyi en verim şekilde kullanmaya çalışacağız  gerek dini donanımlarını  sağlarken gerekse hayata dair  kazanımlarını  artırmak  için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız Çocuklarımız bu çalışmadan memnun aileleri memnun cemaatimiz memnun onları memnun görmek biz görevlileri çok daha memnun ediyor. Basınımıza bize inanıp destek olmaya devam ettikleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Vitrin Haber