Gerze Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince 2012 ve 2013 yıllarında Köylerdeki Camilerin inşaat ve tadilatları için 69.540,00 TL maddi destekte bulundu.

Konu ile ilgili olarak İlçe Müftüsü Ömer Yay emeği geçen ve katkısı bulunanlara hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında “Bizler bütün kurumlar olarak her zaman köylerimizin ve köylülerimizin yanında olmaya gayret gösterdik. Vatandaşlarımızın maddi manevi her türlü ihtiyaçlarında destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda Kaymakamlığımıza ayrılan bütçeden Müftülüğümüzün talep ve yönlendirmeleri ile köylerimizdeki camilere 2012 yılında 31.000,00 TL, 2013 yılında ise 38.540,00 TL kaynak aktarıldı. 

Bu aktarımda emeği geçen başta Kaymakamımız Metin Kubilay olmak üzere, İl Genel Meclisi Üyeler Cumhur Kurt ve Sayın Necmettin Çakır’ a bütün görevlilerimiz ve vatandaşlarımız adına gönülden teşekkür ediyorum. Köylerimizdeki çalışmalardan vatandaşlarımızın memnuniyeti had safhadadır. Duydukları memnuniyeti bizlere her zaman iletmekte ve emeği geçenlere dua ettiklerini ifade etmektedirler Fiziki olarak camilerimizin genel durumu iyi olmakla birlikte, eksiği olan yerlerin ihtiyaçlarını da bir an önce gidermeye çalışacağız” dedi.

Köylerdeki camii ve müştemilatlar için her yıl gerekli ödemelerin yapılacağı öğrenildi.

Editör: Vitrin Haber