Diyanet işleri Başkanlığı’nın organizasyonu ile Umre ibadetini yerine getirdikten sonra başörtüsü takarak örtünen Gül Ustabaşı Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik’i makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Diyanet İşleri Başkanlığına ve Sinop İl Müftülüğüne bize böyle bir imkanı verdikleri için teşekkür eden Gül Ustabaşı Beytullah’ı gördüğünde ki hislerini şöyle ifade etti; “Kabe-i Muazzama’yı  gördüğümde kalbim yerinden çıkacak zannettim çok heyecanlandım. Kâbe-i Muazzama  beni çok etkiledi. Cenab-ı Hakk’a beytinde ibadet etme imkanını bulduk. Bu nimetleri bizlere bahşeden Yüce Rabbime Rabbime hamdolsun.  Allahü Teâlâ  herkese Kabe-i Muazzama’da  bulunmayı nasip etsin. Umre bana bir güzellik daha kazandırdı. Bana 81 vilayetten benim gibi işitme engelli kişilerle tanışma ve arkadaşlık kurma imkanına kavuştum. Cenab-ı Hakk devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bizim gibi işitme engellileri düşündükleri için tekrar Diyanet İşleri Başkanlığına ve Sinop İl Müftülüğüne çok çok teşekkür ediyorum.” 

Sinop il Müftüsü Ali Hayri Çelik Gül Ustabaşının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Cenab-ı Hakk umresinizi mebrur eylesin” dedi.
 
Editör: Vitrin Haber