4 yıldır üstlendiği Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) Genel Başkanlığı sırasında yaptığı başarılı çalışmalarla kendinden söz ettiren Hasan Dalkıran, bu kez birikim ve enerjisini yine Sinoplular için siyasette kullanmaya hazırlanıyor.

SİNDEF Genel Başkanlığı döneminde federasyona bir merkez kazandıran Hasan Dalkıran, Ayancık ilçesinde 10 derslik ve 200 öğrenci kapasiteli anaokulunun yapımını sağlamıştı. Yine geçtiğimiz günlerde İstanbul'da okuyan Sinoplu kız öğrenciler için 500 kişilik yurt ve kültür merkezi yapılması için çalışma başlatan Hasan Dalkıran'ın siyaset çıkışı kamuoyunda da büyük yankı uyandırdı.

Aday adaylık başvurusu ardından CHP örgütlerinde de büyük karşılık bulan Hasan Dalkıran, Sinop sathındaki aday adaylık çalışmalarını sürdürüyor. İl genelinde ilçe örgütleri başta olmak üzere, vatandaşlar, esnaflar, TSK temsilcileri ve toplumun her kesiminden insanla kucaklaşan Hasan Dalkıran yıldızı parlayan aday adayları arasında yer alıyor.

Ortak paydanın Sinop olduğunu belirten CHP Sinop Milletvekili Aday Adayı Hasan Dalkıran, bu süreçte uğranmadık kapı bırakmayacaklarını belirterek 2023 seçimlerinin hem ülke hem de milletimizin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Hasan Dalkıran, "Dokunmadığımız el, uğramadığımız kapı kalmayacak bunu hep birlikte yapacağız. Birlik olacağız, Beraber olacağız, Ankara’ya 2 milletvekili göndereceğiz"  dedi.



 

Editör: Serhat Özşahin