HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Çukurca ilçesinde bulunan ve karların erimesiyle birlikte su seviyesi yükselen Beyaz Su Şelalesi vatandaşların ilgi odağı oldu.

İlçe merkezinden 10 kilometre uzaklıktaki Narlı köyü yolunda bulunan Sabır Dağı’nın eteğinden çıkan su kaynağı, bahar mevsimiyle birlikte güzel görüntüler oluşturuyor. Hakkari-Çukurca kara yolu kenarında bulunan ve yeniden akan Beyaz Su Şelalesi, vatandaşlarında uğrak yeri haline geldi. İlçe sakinlerinin bazıları şelale kenarında piknik yaparken bazıları ise hatıra fotoğrafı çektikten sonra tekrar yollarına devam ediyor.

22 yaşındaki genç pompalı tüfekle intihar etti 22 yaşındaki genç pompalı tüfekle intihar etti

İlçe sakinleri, şelalenin bahar mevsimiyle birlikte yeniden aktığını belirterek, “9 günlük bayram tatilini fırsat bilerek Beyaz Su Şelalesi’ni ziyaret etme fırsatını bulduk. Beyaz Su Şelalesi ilçeden 10 kilometre mesafedeki Narlı köyü yakınlarında bulunmaktadır. Bu şelale akmaya başladığından beri buraya apayrı bir güzellik geldi. İnsanlar adeta buraya akın ediyorlar. Kimileri burada piknik yaparken, kimisi ise hatıra fotoğrafı çektiriyor” dediler.

Kaynak: iha