Mobilya, zücaciye, beyaz eşya ve ev tekstili sektöründe dünya markalarını Sinoplularla buluşturan Özmenler AVM, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi. 

Camii Kebir Mahallesi Demirci Sokaktaki Yazıcılar Ticaret Merkezinin eski yerinde hizmete giren Özmenler AVM'nin açılışında, iş dünyasından sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş bir araya geldi. 

30 YIL ÖNCE ÇIRAKLIKLA BAŞLADI, ŞİMDİ İSE İŞVEREN
Sunuculuğunu Sinoplu DJ Emin Özmen'in gerçekleştirdiği açılışta selamlama konuşması yapan firma sahibi İlyas Özmen, açılışa icabet eden herkese teşekkür etti. 30 yıl önce Yazıcılar'da çıraklıkla başladığı iş hayatına, devraldığı mağaza ile bundan böyle işveren olarak devam edecek olan İlyas Özmen, özellikle yeni evlenecek olan çiftler ile eşyalarını uygun fiyatla değiştirmek isteyen vatandaşları mağazalarına beklediklerini söyledi. Özmen: "Beyaz eşya, zücaciye, mobilya ve ev tekstilinde kaliteli ürün yelpazemizle Sinoplulara hizmet vereceğiz. Hedefimiz kaliteli markaları en uygun fiyatla vatandaşlarımıza sunmak" dedi. Oldukça mutlu ve gururlu olduklarını belirten Özmenler AVM Satış Temsilcisi Nejdet Demirbaş ise, "Yazıcılar Ucuzluk Pazarında başlayan, Yazıcılar Ticaret ve ardından YTM ile devam eden iş hayatımızın bu döneminde İlyas kardeşimle böyle bir oluşumun içerisinde olmak bizleri son derece onurlandırdı. Bütün dostlarımızın, müşterilerimizin sayesinde buralara geldik. Daha çok güzelliklere imza atacağımızı düşünüyorum. Özmenler AVM'nin Sinop'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

AÇILIŞ KURDELESİNİ ESKİ PATRONU İLE BİRLİKTE KESTİ
Yapılan dua ardından İlyas Özmen açılış kurdelesini 30 yıl önce kendisini çırak olarak işe alan, yetiştiren ve ardından da iş yerini kendisine devreden Sinoplu İşadamı Ramazan Yazıcı ile birlikte kesti. Ramazan Yazıcı, uzun yıllar birlikte çalıştığı İlyas Özmen'e, patronluk hayatında da başarılar diledi. 

Advertoraial

Editör: Vitrin Haber