Tarzan Kemal 2019 Çevre Ödülü Vira Otel'de düzenlenen törenle sahibini buldu.  Bu yılki ödülü, , yaşadığı evin çevresini yeşillendirmek ve güzelleştirmek için örnek çaba gösteren Günnur Kavak aldı. 

Törende konuşan Sinop Diyojen Rotary Kulübü Başkanı Diş Hekimi Latife Tahaoğlu : “Kulüp olarak çevre konusunda farkındalık yaratmak ve çevre duyarlığı konusunda teşvik edici olmak için ilk defa geçen sene bu ödülü vermeye başladık. Amacımız hepimizin yapabileceği bir şeyler olduğunu göstermek ve çevre duyarlılığını teşvik etmek. Geçen sene, hiçbir sorumluluğu olmadığı halde boyacılık yaptığı Adliye bölgesini her sabah süpüren Hasan Gezgin’e bu ödülü vermiştik.  Bu yıl da, yaşadığı evin çevresini yeşillendirmek ve güzelleştirmek için örnek bir çaba gösteren Günnur Kavak’a bu ödülü verdik. Böylece herkesin elinden bir şeylerin gelebileceğini ve bunun da mutlaka olumlu etkileri olacağını göstermek istedik” dedi. 
Sinop Diyojen Rotary Kulübü’nde görev değişikliği

Ayrıca aynı toplantıda başkanlık devir teslim töreni de yapıldı., 2019-2020 döneminde Kulüp başkanlığı görevini üstlenen Akın Sönmez görevi, mevcut başkan Latife Tahaoğlu’ndan devraldı. 
Akın Sönmez:  “Kulüp olarak toplum hizmet projelerimizi büyüterek devam etmek istiyoruz. Kulüp üyelerimizle birlikte bir aile gibi bir arada çalışarak, içinde yaşadığımız topluma borcumuzu ödemeye çalışıyoruz.” diye konuştu.
 

Editör: Vitrin Haber