Sinop Belediye Başkanlığı, “daha temiz bir Sinop için” sloganıyla hız verdiği çevre temizlik çalışmalarına devam ediyor. 

Bu kapsamda çalışmalara hız veren belediye temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, Gelincik Mahallesi yol kenarlarında temizlik çalışması yürüttü. Ekipler daha sonra, Sinop Valiliği arkasında çöp konteynerinin yanında yer alan mazgalları temizledi.
Daha yaşanılabilir bir Sinop için çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Barış Ayhan, Sinoplulardan da çevre temizliği konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri ricasında bulundu.

Ayhan; “Sinop belediye başkanlığı olarak, vatandaşlarımızın daha güzel ve daha sağlıklı bir Sinop’ta yaşayabilmeleri için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Birlikte yaşadığımız, aynı havayı soluyup aynı sokakları paylaştığımız değerli Sinop halkından ricam, geri dönüşüme uygun atıklarımızı geri dönüşüm istasyonlarına, çöplerimizi en yakın çöp konteynerine atalım. Bugünün küçükleri yarının mimarları geleceğimizin aydınlık yüzleri çocuklarımıza hep birlikte daha yaşanabilir, daha da mutlu bir Sinop bırakalım” dedi.


 

Editör: Vitrin Haber