KESK/Eğitim Sen Toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulda, gündem sırasıyla gündem maddeleri görüşülerek oylandı. Ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde Zeki Karataş başkanlığa seçilirken, Karataş başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı; Leyla Yurteri, Fuat Aydın, Murat Şahin, Zafer Altınkaya, Fahrinur Koç, Durmuş Kandemir. Denetim Kurulu Asil üyeleri; Metin Gürbüz, Aysel Kafkas ve Kayhan Konukçu. 
Ardından yeni seçilen yönetim kurulu kendi arasında toplanarak görev dağılımı yaptı. Buna göre sekreterliğine; Leyla Yurteri, Saymanlığa; Fuat Aydın, Yönetim Kurulu üyeliklerine de; Murat Şahin, Zafer Altınkaya, Fahrinur Koç ve Durmuş Kandemir getirilmiştir.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR
Yönetim kurulu arkadaşlarına başarılar dileyen Başkan Zeki Karataş, "Bilindiği üzere Derneğimiz SNKPDER Sinop Nükleer Karşıtı Platformun (NKP) bir bileşeni olup, Sinop NKP ile birlikte faaliyet yürütmektedir. Bu görevini bundan sonraki süreçlerde de devam ettirecektir. Bu anlamda tüm Anti Nükleer mücadele dostlarımızın desteklerini ve önerilerini bekliyoruz. Bu vesileyle SNKPDER 1. Döneminde görev alan yönetim kurulu arkadaşlarımıza, Sinop NKP bileşenlerine ve Anti Nükleer mücadele de yer alan dostlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
 
Editör: Vitrin Haber