İl genelinde ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Tokmak, vatandaşlarla da buluşuyor. Kurum ve esnaflar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile de ziyaretler sırasında bir araya gelen Cengiz Tokmak, AK Parti hükümetinin 21 yıldır gerçekleştirdiği icraatlar başta olmak üzere projelerini de anlatıyor. Tüm ziyaretlerinde büyük ilgiyle karşılanan Tokmak'a ilgi ise oldukça yoğun.

2023 seçimlerinin hem ülke hem de milletimizin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Cengiz Tokmak, "21 yıldır güçlü bir Türkiye inşası için geleceği şekillendiren AK Parti'nin, milletimizin güçlü desteğiyle 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacağına inancımız tamdır" dedi.

2023 seçimlerinin güçlü ve lider Türkiye’yi istemeyenler ile ülkenin geleceği için mücadele edenlerin arasında geçeceğini dile getiren Cengiz Tokmak, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı Vizyonu çerçevesinde ülkemiz için var gücümüz ile çalışmak ve hepimizin ortak paydası olan Sinop’a hizmet etmek için bir yola çıktık. Bizler de güçlü bir Türkiye inşası için, Sinop için inançla ve azimle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. 2023 seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Editör: Serhat Özşahin