Tuturmuşlar bir hırsız var teranesi kendileri çalıp kendileri söylüyor. Biz uzaydan gelmedik, bu vatanın evlatlarıyız. Olan bitenide yakından takip ediyoruz. Olayları iyi analiz edebilmek içinde tarafsız gözle bakıyoruz.

Ülkemizde Cumhuriyet tarihinde yapılamayan hizmetleri 12 yılda yapmayı başarabilmiş bir hükümet var.  Halkın rafahı ve ülkemizin imarı için olanca gücüyle çalışıyor. Yeterli mi ? tabiki değil. Katedilecek çok yol, aşılacak çok engel var. Birde Türkiye gerçekleri... Eldeki bu yamayla yırtık ancak bu kadar kapatılabiliyor.

Ülkemizde birde CHP gerçeği var. Hani dün ak dediğine ertesi gün kara diyen, dediğim dedik, çaldığım düdük diyen, kaos ortamlarından medet uman, proje üretmeyen, her seferinde 'ordu göreve' çığırtganlığı yaparak yada batıya ülkesini şiyaket ederek, iktidar  olmaya çalışan. Hafızalarınızı şöyle bir yoklayın, mevcut AK Parti hükümeti ülkemizin yararına, ülkemizi imar etmek için ne karar alıp uygulamaya koyduysa, muhakkak koşarak hemen anayasa mahkemesine iptal davası açtı. Yollar havaalanları tüneller barajlar hatta hatta istanbul büyükşehir belediyesinin üniversite öğrencilerine verdiği burs paralarının iptali için bile anayasa mahkemesine müraacat etti ve çocuklara verilen burs paralarını iptal ettirdi.

Halka yapılan hizmeti ülkeye yapılan yatırımları hırsızlık olarak gören bir anlayış açık yüreklilikle söylüyorum. Kim yetimin hakkını yerse ve yemişse kim devletin malına el uzatmıssa ve uzatıyorsa  cezasını çeksin gereği yapılsın istemeyen namerttir. Ey CHP ve MHP yöneticileri; her kürsüye çıktığınızda 'hırsız var!' siyaseti yapıyorsunuz. Siyasetiniz bunun üzerine kurulmuş. Bak ben açıkca diyorum varsa elinizde deliliniz gider savcılıklara suç duyurusunda bulunursunuz. Paralel tezgahcıların darbe yapmak için kurguladığı tezgahda rol alanlar, şu anda bizim gibi birer sade vatandaş dokunulmazlıklarıda yok. Eğer sözlerinizde samimiyseniz hodri meydan buyurun gidin suç duyurusunda bulunun lakin sizinki sadece çamur at yapışmazsa izi kalsın siyaseti.

Sanırım sizler yapılan hizmetler halk için yapıldığından hırsızlık olarak görüyorsunuz bu hükümet tamtakır bir hazine devraldı iktidarında cumhiriyet tarihinde yapılamayan hizmetleri 12 yılda yaptı unutmayın hastanede rehin kaldığımız  hastabakıcılarının insafına bırakıldığımız günleri artık evinizdeki sakat çocuklarınızın bakımı için devlet maaş veriyor hasta annenize baktığınız için devlet size maaş veriyor dağ başında hasta olsanız ambulans helikopter: zorda olsanız ambulans uçak; evde hasta olsanız kapınıza ambulans; hatta yatalak olsanız evinizde sağlık hizmetleri alıyorsunuz.

Otomobilinize binip pırıl pırıl duble yollarda keyifle araç sürüyor geçit vermez dağların altından tünellerden geçiyorsunuz denizin metrelerce altından kıtadan kıtaya geçiyorsunuz uzaklar yakın edildi neredeyse her ilde havalimanları yapıldı uzaklar hızlı trenlerle yakın edildi eğitim dönemi geldiğinde kitap kuyruklarında bekleştiğimiz günler tarih oldu  çocuklarımız kitaplarını masalarının üzerinde buluyor bunuda geçtik artık tablet dağıtıyoruz.

Savunma sanayinde büyük ölçüde bağımsızlaştık savaş helikopteri savaş gemileri tanklar füzeler çeşitli savunma ve saldırı silahları üretiyoruz bir ülkenin olmasa olmazı savunma sanayisinde büyük yol kat ettik  bunlar mı hırsızlık siz bunlardan mı rahatsız oluyorsunuz yoksa iktidar olursanız asla yapamayacağınız hizmetlerimi kıskanıyorsunuz.

Yıllarca millete baskı ve zulum uyguladınız insanların inançlarıyla uğraştınız ve başkasının iktidarında ezileceğiniz politikası enjekte ettiniz 12 yıldır ak parti iktidarı var ülkemizde ve sizin elinizdeki kadehler halen elinizde zorla camii lerede sokulmadınız inadına açık saçık gezenlere de kimse baskı uygulamadı  aksine hepimizin inancını özgürce yaşayacağı  ortamlar oluşturuldu.

Halkın seçtiği cumhurbaşkanına anne ve eşine ağıza alınmayacak küfürler ettiniz ayrıca diktatör diyecek kadarda ileri gittiniz soruyorum size siz hiç şahsı veya yönetim biçimine karşı söz söyleyen rakibini halen yaşatan bir diktatör gördünüzmü ben cevap vereyim göremezsiniz ya ipte sallanır yada kafasına bir kurşun sıkılıp infaz edilir.   

Evet şunuda belirteyim her şey dört dörtlük mü tabiî ki değil biz ayrılığı gayrılığı bırakıp müşterek doğrularda bir araya geldiğimiz gün işte o gün her şey dört dörtlük olacak. Kalın sağlıcakla.