Ülkemize ileri yönde ivme kazandıracak olan refaranduma yaklaşıldıkça, Türkiye düşmanları harekete geçti. ülkemizi içten karıştırmaya gücü yetmeyen terörist sever şer odakları, saklandıkları demokrasi paravanının arkasından çıkarak gerçek vahşi barbar yüzünü gösterdi.. 

Her ne kadar, içimizde bu referandum'un ülkemiz için önemini kavrayamamış, yada kavramak istemeyen, dışa bağımlı uzaktan kumandalı, her fırsatta ülkeye zarar vermek için ellerinden geleni esirgemeyen bir güruh bulunsada, batılı barbar ve çok yüzlü yamyamlar, Türkiyedeki sistem değişikliğinin, önümüzdeki yıllarda ülkemizi, içinde bulunduğu bölgenin ve dünya liderliğine giden yolda, dahada güçlendireceğinin farkındalar..

Bu nedenle, sanki refarandum kendi ülkelerinde yapılıyormuşçasına bir hayır kara propagandası yürütüyorlar; bununlada yetinmeyip işi eylem noktasına engelleme noktasına taşıyorlar. Almanya ile başlayan çatlak ses ve televizyonlarında resmen ülkemiz aleyhinde yayınlar yapmaları, hollandanın bakanlarımızı ülkeye sokmama ve engellemesiyle devam ediyor. 

Tam bir akıl tutulması yaşıyor batı. ısrarla medeniyet ve demokrasinin beşiği olduğunu söyleyen avrupa şimdi TÜRK lerin korkusuyla olmayan değerlerini yok ediyor. yani kısaca helvadan yaptığı putu yiyor...

Devamlı büyüyen ve tam bağımsızlık yolunda kararlı adımlarla ilerleyen TÜRKİYE vahşi batıyı korkutuyor; lakin bilmiyorlar'ki korkunun ecele faydası yoktur. ülkeleri sömürebildiği sürece demokrasi maskesi takan, geçmişleri soykırımlarla dolu vahşi batılılar, maskenin düşmesiyle gerçek yamyam barbar yüzleri ortaya çıkıyor.

Lakin bizi gücü tükenmiş takati kalmamış verdikleri her emre itaat edecek eski Türkiye sanıyorlar.. yaptıkları akıl almaz uygulamaların milletimizi dahada birleştireceğinin, tek vucud haline getireceğinin farkında değiller; fark ettiklerinde ise onlar için çok geç olacak.. içimizdeki batı hayranı ve işbirlikçileride büyük hayal kırıklığına uğrayacak.. Artık mesele namus meselesi halini almış, bu millet kurtuluş savaşında NAMUSUNU nasıl çiğnetmediyse, bu günde verdiği tam bağımsızlık ve GÜÇLÜ TÜRKİYE yolunda NAMUSUNU çiğnetmeyecek, ağızlarınızdan saçılan pis salyalarınızın topraklarımız ve milletimiz üzerine dökülmesine asla müsade etmeyecek; Tüm haçlı siyonist ve işbirlikçilerinin saldırılarını tuzaklarını refarandumda ''GÜÇLÜ'' bir şekilde ''EVET'' diyerek bozacaktır vesselam.....