Boyabat i Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri Müdürlük binası önünde, Beyazıt Camii ve Yıldız Camii önlerinde vatandaşlara ceviz, ıhlamur ve fıstık çamı fidanlarını ücretsiz olarak dağıttılar.

21 Mart Ormancılık Haftası dolayısıyla  Boyabat İlçesinde 21 Mart 2014 Cuma günü saat 14.00 sularında Orman İşletme Müdürlüğü görevlilerince Müdürlük Binası önünde, Beyazıt Camii ve Yıldız Camii önlerinde ceviz , ıhlamur ve fıstık çamı fidanlarının ücretsiz olarak dağıtımı yapıldı.

Fidan dağıtımı çalışması sürerken orada bulunan Boyabat Orman İletme Şefi Onur Vahdettin Akbulut mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada :" 21 Mart Ormancılık Haftası etkinliklerimiz kapsamında bu gün ilçemizin üç ayrı noktasında aynı anda halkımıza ücretsiz olarak fidan dağıtımı yapıyoruz. Bu gün Orman İşletme Müdürlüğümüz binası önünde, Beyazıt Camii  ve Yıldız Camii önlerinde toplam olarak Bin 200 ceviz fidanı, 500 ıhlamur fidanı, İki bin 500 adet te fıstık çamı fidanı dağıtımı yapıyoruz. Elimizdeki fidanlarımızın tamamının bitimine kadar buradayız " şeklinde açıklamalarda bulundu.

Fidan alan vatandaşların da Orman İşletme Müdürlüğü'nün bu çalışmasından dolayı memnun oldukları, bu tür uygulamaların her yıl ve daha çok çeşit fidanlar dağıtılarak sürdürülmesi dileğinde bulundakları görüldü.

Editör: Vitrin Haber