Boyabat Şehit Turan Meşe İlkokulu öğrencileri Sinop Çocuk Üniversitesine konuk oldu. Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında farklı programlarda öğrenim gören öğretmen adayları, hazırladıkları etkinliklerle bir bilim şenliği gerçekleştirdi. Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ni gezen öğrenciler, sonrasında Su Ürünleri Fakültesi’ni ziyaret ederek deniz canlıları hakkında bilgi edindiler.

Etkinlikler sonrasında fakülteden memnun ayrılan çocuklar, etkinlikleri çok sevdiklerini ve yeni birçok bilgi edindiklerini ifade ettiler.

ÖSYM: "2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu ile Eğitim Bilimleri oturumu 14 Temmuz tarihinde, Alan Bilgisi oturumları 20-21 Temmuz tarihlerinde; MEB öğretmen atamalarına katılacak öğretmen adayları için alanlarına bağlı olarak Öğretmenlik Alan Bilgisi oturumu (ÖABT) 4 Ağustos tarihinde yapılacaktır." ÖSYM: "2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu ile Eğitim Bilimleri oturumu 14 Temmuz tarihinde, Alan Bilgisi oturumları 20-21 Temmuz tarihlerinde; MEB öğretmen atamalarına katılacak öğretmen adayları için alanlarına bağlı olarak Öğretmenlik Alan Bilgisi oturumu (ÖABT) 4 Ağustos tarihinde yapılacaktır."

Editör: Gülay Kavak