Kurulduğu ilk yıl şampiyon olarak BAL ligine çıkan Boyabat 1868 Spor kulübü bu sezon 3. Lig hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak düzenlenen istişare toplantısında Boyabat’ta sporun geleceği, kulübümüzün hedefleri ve Boyabat’ta alt yapı çalışmaları ile gençlerimizin geleceği konuşuldu.

Boyabat Otogar Kompleksi Ihlamur Grand'da gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, Boyabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem, Boyabat 1868 Spor Kulübü Başkanı Vahdet Erdoğan ve yönetim kurulu, İyi Parti İlçe Başkanı Mithat Mor, İşadamı Bilal Şimşirgil, Sami Tandoğan ve diğer ilgililer katıldı.

Birlik, beraberlik ve destek mesajlarının verildiği toplantıda, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat 1868 Spor Kulübü Başkanı Vahdet Erdoğan, İş adamı Bilal Şimşirgil ve diğer konuşmacılar 2019-2020 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligden 3. lige çıkmak için mücadelede hedeflerine ulaşamadıklarını, ancak bu sezon maddi manevi tüm desteklerini sunup, takımı 3. lige çıkarmakta kararlı olduklarını vurgularken, takım futbolcularının tamamının Boyabat dışından olmasının doğru olmadığını, ilçede futbolcu yetişmesi için yetkililerin çare üretmeleri dileğinde bulundular.
 

Editör: Vitrin Haber