İSTANBUL (AA) - Borusan Holding, kurumsal blogu Borusan Turuncu'yu yeniledi.

Borusan Holding'den yapılan açıklamaya göre, "Yolu Borusan'dan Geçen Hikayeler' mottosu ile yenilenen Borusan Turuncu'da sürdürülebilirlik, eşitlik, inovasyon ve teknoloji, kültür ve sanat başlıklarında Borusanlıların ve sürpriz konuk yazarların kaleminden pek çok yazı yer alıyor. Ayrıca, videolar ve Turuncu Podcast ile Borusan Turuncu'nun içeriği de zenginleşiyor.

Borusan Holding, yenilenen kurumsal blogu Borusan Turuncu ile okuyucularının Borusan dünyasına ve vizyonuna dair fikir edinebildikleri, modern iş hayatı ve uzantısı olan konularda bilgi alabildikleri, genç, güncel kullanıcı davranışlarına uygun bir alan oluşturuyor.

Geçirdiği dönüşümle çok daha kullanıcı odaklı, yenilikçi bir kimlik kazanan Borusan Turuncu'da platformun ön yüz tasarımı yenilenirken, kurumsal kimlik ve içerik stratejisinde değişikliğe gidildi ve platform daha kullanıcı odaklı bir hale getirildi.

Borusan Turuncu'da sürdürülebilirlik, inovasyon ve teknoloji, kültür sanat, iyi yaşam gibi güncel konulardaki yazılarıyla okuyucularını beslemeyi planlayan Borusan, bunların yanında toplumsal cinsiyet eşitliği odaklı platformu Borusan Eşittir ve kültür dönüşümü yolculuğunu anlattıkları Borusan X gibi başlıklara da yer verecek.

Bu içeriklere ek olarak, videolar ve Turuncu Podcast'lerin de yer aldığı Borusan Turuncu, pek çok farklı konuda fark yaratan, doyurucu, zengin bir platform olarak öne çıkıyor.

Aktif olarak 125 yazar ve 195 içerik ile yayında olan Borusan Turuncu, Borusanlıların kaleminden yazılarla, sürpriz yazar ve konularıyla okuyucularına ulaşmaya devam edecek.

Kaynak: aa