Samsun Sinoplular ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülser Kesimal ve yönetim kurulu üyeleri, geçen hafta açılışı yapılan Atasam Atakum Tıp Merkezi'ne 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Atasam Tıp Merkezi Müdürü Dr. Emine Akyazıcı ile uzun süre sohbet eden Kesimal ve yönetim kurulu üyeleri dernek çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Atasam Hastaneleri Başhekimi Sinoplu Opr. Dr. Salih Zeki Pişkin'inde dernek başkan yardımcısı olduğunu hatırlatan Başkan Kesimal, bu yönüyle de Atasam ile farklı bir bağlarının olduğunu dile getirdi.

Kesimal: "Sinoplular ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak yeni açılan Atasam Atakum Tıp Merkezi'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Emine Akyazıcı müdüre hanıma güler yüz ve içtenliği icin çok teşekkür ediyoruz. Kurumsal Pazarlama Müdürü Sayın Süleyman Öz beye ilgi ve alakaları, misafirperverlikleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Ziyaretimize katılan yönetim kurulu üyelerimiz Sayın Cengiz Maden, Özgür Ermiş ve Turgay Kahraman'a da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tıp merkezi hakkında misafirlerine bilgiler veren Atasam Tıp Merkezi Müdürü Dr. Emine Akyazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Editör: Vitrin Haber