KUZKA tarafından 2022 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) hakkında ve başvuru sırasında izlenecek sürece dair paydaşları bilgilendirme amaçlı iki ayrı çevrimiçi bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI İKİ GRUP HALİNDE YAPILACAK
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından finanse edilen ve KUZKA tarafından TR82 Bölge illerinde (Kastamonu, Çankırı ve Sinop) yürütülen SOGEP programının içeriğine ve 2022 yılı başvuru sürecine ilişkin olarak 21 Aralık 2021 Salı günü saat 10.00’da ve 14:00’da çevrimiçi bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek. 

100’er kişinin katılımı ile sınırlı olan çevrimiçi toplantılara katılım https://bit.ly/kuzkasogep2022 linki üzerinden gerçekleşecek. Bilgilendirme toplantısına katılan Bölge kurum ve kuruluşları temsilcilerinden toplantı sonrasında proje öneri formları talep edilecek. 3 Ocak 2022 tarihine kadar ajansın https://bit.ly/tr82sogep_oneri_formu adresi üzerinden gönderilecek proje önerilerinin ardından istekli paydaşlar tarafından SOGEP 2022 için projeler geliştirilecek.

NİHAİ BAŞVURULAR MART’TA SONA ERİYOR
Programa başvurmak isteyen paydaşlar tarafından 4 Mart 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuru yapılabilecek. Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) ile minimum 1 milyon lira ve üzeri bütçesi olan projelere destek sağlanacak. Proje başvurusu yapmak isteyenlerin söz konusu tarihten önce proje bilgi formu, bütçe dokümanı, faaliyet planı ve mantıksal çerçeve dokümanını ajansın [email protected] e-posta adresine ve resmi yazı ile ajansa göndermeleri gerekmektedir. Proje ile ilgili olarak dokümanlar ise ajansın resmi internet sitesi www.kuzka.gov.tr adresinden indirilebilecek. 

Editör: Vitrin Haber