Kocaeli ve İstanbul Sinop Dernekleri Federasyonu (KOSİDEF) düzenlediği iftar organizasyonu ile gurbette yaşayan Sinopluları bir araya getirdi. 

Kocaeli ve İstanbul Sinop Dernekleri Federasyonu (KOSİDEF), Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesislerinde üyelerini iftarda ağırladı. Yaklaşık 2 bin Sinoplu’nun katıldığı organizasyona Kocaeli ve Tuzla protokolü de yoğun ilgi gösterdi.

Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP Çayırova İlçe Başkanı Sabahattin Kaya, MHP Çayırova İlçe Başkanı Fatih Kartal, Tuzla Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, Çayırova Ak Parti İlçe Yönetim Kurlu Üyeleri, Darıca Ak parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çayırova Eski İlçe Başkanı Nazmi Özmen,  katıldı. 

Tuzla Belediyesi olarak KOSİDEF ve diğer sivil toplum kuruluşlarına destek verdiklerini söyleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı; “Bundan sonrada KOSİDEF ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla düzenleyeceğimiz faaliyetlerde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Bu geceyi düzenleyen federasyon yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. 

İftar programında kısa bir selamlama konuşması yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, "Çayırova'da yoğun olarak yaşayan Sinoplu hemşerilerimizle bir arada aynı ilçede yaşamaktan çok mutluyum. Allah birliğimizi bozmasın" dedi. Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Sinoplu Dr. Turgut Özcan geceye emeği geçenlere teşekkür ederek, birlik beraberliğe vurgu yaptı. 
 
Editör: Vitrin Haber