SİYASET

Biz siyaseti bir iş ve meslek olarak yapmıyoruz 

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız veren AK Parti Cumhur İttifakı Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, ziyaretlerine devam ediyor.

31 Mart 2019 Pazar Günü gerçekleştirilecek Yerel Seçimler öncesinde AK Parti Cumhur İttifakı Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ve AK Parti Sinop İl Teşkilatı ile birlikte Yeni Sanayi Sitesinde değişik meslek dallarında faaliyet gösteren sanayi esnaflarını işyerlerinde ziyaret etti.

Sanayi Esnafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan, AK Parti Cumhur İttifakı Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, esnaflarla sohbet ederek, yaptıkları çalışmaların hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu.

“DESTEK BİZDEN HİZMET SİZDEN”
Sanayi sitesinde oto tamircisinden, boyacısına, tekstil atölyesinden lokantasına kadar tüm işyerine girerek yüzlerce seçmenle kucaklaşan Çöpcü,  destek istediği esnaftan da “Destek bizden hizmet sizden” yanıtını aldı.

AK Parti Cumhur İttifakı Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, esnafın yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz siyaseti bir iş ve meslek olarak yapmıyoruz. Bizim başarımızın arkasında yatan büyük güç halkımızla birlikte iç içe olmamızdır. Ekip olmamızdır. Halkımızın hizmetkarı olarak partim teşkilatlarımız, güçlü ekibim, hemşehrilerime nasıl daha iyi bir yaşam standardı sunabiliriz diye sürekli kafa yoruyoruz. Biz bu kutlu yola ‘halka hizmet hakka hizmettir’ anlayışıyla çıktık. Bizim halkımız en iyi hizmeti hak ediyor. Bunun için Sinop halkıyla sık sık bir araya geliyoruz hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyip nasıl bir yol izleyeceğimizi belirleyerek en iyi hizmet kalitesini sunmak için istikrarlı ve sürdürebilir belediyecilik anlayışımızla farkımızı ortaya koyacağız” dedi” dedi.