Hasan KARAKAYA Ağabeyimiz hatırasına.....

Biz onu, yazılarıyla tanırdık daha ismini görmeden okuduğumuz yazıların onun kaleminden çıktığını anlardık. hak arayışındaki o tavizsiz yazılarından tanırdık.Ona has uslubundan..

Bir çok kendini bilmez satılık kalem hazm edemezdi onun yazılarını nasıl hazm etsinlerki onlar gibi patronlarının söylediğini değil içinden geleni olduğu gibi kaleminden satırlara döken bir yazarı hazm etmek kolay değil.

Geçmiş düzenin baskılarına mağruz kalmış yılmamış kalemini satmamış kimseye eyvallah etmemiş kişiliğinden taviz vermeden kalemini konuşturmuş..

kaç kişiye nasip olur böyle bir yaşam tarzı?? haksızlıklara karşı bayrak açmış böyle bir meslek aşkı??  ben söyleyeyim çok fazla değil, ancak şu'da bir gerçek çok kalabalıklara galebe çalmıştır, hak saflarındaki azınlıklar, tarih bunun örnekleriyle doludur...

Evet bir kalem kırıldı. haksızlıklar karşısında eyilmeyen, tüm haksızlıklara kendi uslubuyla, eymeden bükmeden dosdoğru cevap veren bir kalem kırıldı. yetim bırakıp gitti tüm kalemleri. en sevdiği yerde, en sevgilinin en sevdiğinin huzuruna gitti...

Son yazısında kaleminden yine haksızlıklar ve yolsuzluklar hakkında yazılar dökülmüştü. yayınlanmak üzere ruhun şad olsun'' güzel insan mekanın cennet olsun tavizsiz adam. ALLAHcc sana rahmetini ihsan buyursun. AMİİİNNNN..