Son günlerde olaylar hız kazanmaya devam ediyor. Malum chp zhniyeti, aslına döndürdüğü için bir başbakanımızı şehit verdiğimiz Ezanı Türkçe okumaya, Allah cc.Kelamı Kuran dilini beğenmeyip tenkit etmeye pervasızca gidiliyor.

Hem de cesur, inançlı bir Başkan ve tam destekli Cumhur İttifakı İktidarı zamanında oluyor bunlar. .Yaşayan nadir dava adamlarımızdan Yusuf Kaplan'ın ardarda iki uyarıcı yazısını okudum.

Gafletten uyanalım diyor. İşler daha kötüye gitmeden yapacaklarımızı, yani şuurlu İslam olmamızı çok güzel ifade ediyor. Bizim gibi yarı dava adamlarının tam devreye girmemizi istiyor. Biz de birazcık yardımcı olmak istiyoruz.

Ülkücü Hareketin içinden gelirken acı gerçekleri gördük. kısaca Anlatmaya çalıştık analatmanın kolay olmadığını biliyorum. Hem chp nin yaptıklarına karşıyız, hem de onun yaptıklarına farkında olmadan yardım ediyoruz. İslama karşı, halifeyi, Osmanlıyı yıkıp padişah ve soyunu yad ellerde perişan eden , adı yeni bir Türk devleti (dili yok, dini yok) batı uydusu bir kuruluş. köşe başlarına hep yahudi ermeniler yerleştirilmiş.

Biz Komunistler Moskovaya derken içimizi unutmuşuz. Çok cesur ve çok inançlı Ülkücülerimiz şehit olmuşlar...! Bu gün bakıyoruz çok ülkücülerimiz kimlerle ve kimlerin peşinde. Hem de 15 Temmuz sonrası bana göre Cumhur İttifakıyla büyük bir atılım gösteren Bahçeli'ye rağmen. İnsan dün hata yapar, yaptırılır, bu gün de gerçeği arayıp bulmalıyız. dün dünde kalır, Bu günü zamanın şartlarına göre İhya etmeliyiz. Düşman İslam'ı yok etmeye çalışıyor, Biz de elbirliği içinde karşı mücadelede Tek Yumruk olmalıyız. Osmanlı Türk, Kürt, Ermeni demeden İslam Akidelerine uygun altı yüz yıl dünyaya nizam vermiştir.

İbret almamıza yetmez mi? Hain şer güçler içimizdeki gafilleri de usturuplu inandırarak son dönemdeki bazı noksanlıkları devamlı öne sürerek mesafe almaya çalışıyorlar. Çok şükür kimsenin beklemediği kalkınma hamleleri peş peşe devam ediyor. Biz de daha cesur, kararlı bir şekilde gaflettekilerimizi de uyandırarak Cumhur İttifakına yardım etmeyi ve İslamda birleşmeyi bir vatan borcu bilmeliyiz. Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler inşallah..!