Son zamanlarda teknolojinin gelişimiyle insanoğlu da birçok davranışını değiştirdi. Eskiden tatile giderken, tatil köyü ile ilgili bilgileri eşimizden dostumuzdan alıp buna göre bir seçimde bulunurken şimdi internetten bölge ve otel hakkında birçok bilgiye önden sahip olabiliyoruz. Aynı şey giyim için de geçerli.

Şöyle bir düşünün, anlatacağımız seçeneklerden hangisini tercih ederek alışveriş yapardınız? İlk seçeneğimiz oturduğunuz yerden, iş yerinden mesai sonrası veya bir haftasonu kalkıp onca yorgunluğun ardından bir alışveriş merkezine gidip mağazaya giriyorsunuz. Kendinize en uygun ürünü, kalanlar arasından bulabilirseniz uygun beden ve renk ile seçip deniyorsunuz. Ardından kasada en az on dakika bekledikten sonra elinizde eğer ağırsa bir sürü poşetle tekrar eve dönüyorsunuz. En az iki-üç saatiniz gitti!

Peki diğer yol oturduğunuz yerden, telefonunuzdan, bilgisayarınızdan veya tabletinizden siteye giriyorsunuz. Kategoriyi seçiyorsunuz. Hiçbir şekilde bir kısıtlama olmadan, aklınızda acaba bunun bir büyük bedeni veya mavisi kaldı mı? Sorusunu getirmeden, ürünü sepete ekleyip ödeyip geçiyorsunuz. 2-3 gün içerisinde kapınız çalınıyor ve teslimat yapılıyor! Üstelik belli miktarlarda alışverişlerinizde hiçbir kargo ücreti ödemiyorsunuz bile.  Üstelik sahip olduğunuz onca ödeme seçeneği, indirim kodu sayesinde daha ucuza bile alışveriş yapabiliyorsunuz!

Kim olsa ikinci seçeneği seçer! Alışverişe bayılan kadınlar bile bugün çok acil olmadığı sürece ikinci seçeneği seçiyorlar. Bazen kargo ücretini alışveriş için bir külfet olarak görsek de aslında harcadığımız yol parası, gereksiz zaman ile kıyasladığınız zaman hiçbir şey! İşte mağazalar son zamanlarda bahsettiğimiz birinci seçenekten ikinci seçeneğe hatta DeFacto gibi mağazalar üçün seçeneğe bile oldukça önem verir oldular!

Operasyon yönettiği mağaza sayısı, çalışan ve ürün çeşitliliği ile LC Waikiki gibi 500 milyondan fazla insana satışlarının en az yarısını internet mağazasından yaptığını biliyor musunuz? Bunun sebebi sadece internetten alışverişin kolay olması değil! LC Waikiki indirim kodu sayesinde daha da ucuza alışveriş yapabiliyorsunuz. Teknosa gibi mağazalarda hediye çekleri çok meşhurdur ancak söz konusu giyim olduğunda henüz böyle bir uygulama bulunmuyor.Lcw indirim kodu çok nadir bulunabilen kodlardan olsa da sizin için sık sık birileri mutlaka araştırıp sitesinde yayınlıyordur. Bu nedenle alışveriş yapmadan önce mutlaka biraz Google araması daha ucuza alışverişin kapılarını açacaktır.

DeFacto son zamanlarda başlattığı Bi Tıkla Mağazada uygulamasıyla oldukça dikkat çekti. İnternetten ürünleri satın alıyorsunuz, ödemesini yapıyorsunuz. Hatta hangi ürünlerin hediye paketi olacağını bile belirtebiliyorsunuz. Ardından hangi DeFacto mağazasından almak istediğinizi seçip size verilen saat ve günde mağazadan direkt olarak poşetlerinizi alıp çıkabiliyorsunuz! Eğer aciliyetiniz varsa bu alışveriş için kullanabileceğiniz en iyi seçeneklerden birisi! Üstelik Bi Tıkla Mağazada sürecini bile tercih ettiğinizde DeFacto indirim kodu kullanarak 50 TL’ye varan indirimlerden faydalanabiliyorsunuz!

Müşteri memnuniyetinin artık son aşamasına geldiği şu günlerde markalar müşterilerini memnun etmek için birçok kolaylığın yolunu açıyorlar. Üstelik bu süreçlerde ortaya çıkan masrafları bile kendileri üstleniyorlar! Bunlardan birisine örnek vermek gerekirse iade ve değişimlerde siz ürünü geri gönderdiğiniz zaman kargo ücreti marka tarafından karşılanıyor. Hatta LC Waikiki ve DeFacto gibi mağazalar, herhangi bir mağazadan değişim veya iade gibi seçeneklerle sizi kargo sürecinden de kurtarabiliyor!

Advertorail

 

Editör: Vitrin Haber