Sinop Belediyesi bugün saat 13.00’te, Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde bir bayramlaşma programı düzenledi. Programa Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, protokol üyeleri ve Sinoplular katıldı.

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, tüm Sinopluların bayramını kutlayarak şunları ifade etti; “Sevgili dostlar. Ben seçim kampanyam boyunca zaman zaman duygulu anlar yaşadım. Bize bu mutluluğu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz.

Sevgili dostlarım! Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm sevdiklerinizle birlikte, aile fertlerinizle birlikte sağlık, mutluluk, esenlik, huzur dolu bir bayram tatili diliyorum.

Sinop'ta Türk Mutfağı Haftası kutlanacak Sinop'ta Türk Mutfağı Haftası kutlanacak

Bayramlar aynı zamanda birliğin, beraberliğin, dayanışmanın olduğu anlardır. Kentimizin böyle bir kültürü var. Sinop’ta sokakta gezerken yüzlerce, binlerce insanla merhabalaşıyorum. Başka kentlerde bu yok. Çünkü biz birbirimizi tanıyoruz. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Güler yüzümüz eksik olmasın. Etkinliğimize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İyi ki geldiniz. İyi bayramlar.”

Muhabir: Ümit Can Gökçen