Gerze Belediyesi tarafından ilçe festival alanında oluşturulan sergide zeka geliştirici ahşap ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu. Bu yıl 1.’si gerçekleştirilen sergi Gerzeli vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 

Gerze Belediyesinin Kültür ve Sanat faaliyetlerinde her zaman öncü olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, bu serginin de onlardan bir tanesi olduğunu belirtti.

Belovacıklı; “İlçemizde bu yıl 1.si gerçekleştirilen faaliyetlerin şuan için sonuncusu ise 1.Zeka Geliştirici Ahşap Akıl Oyunları El Sanatları Sergisi oldu. İlçemiz Festival Alanı’nda kurulan oyun alanında genç yaşlı demeden tüm vatandaşlarımız ilgi gösteriyor. Oldukça eğlenceli ve zeka gelişimine faydalı olan bu oyunlar günümüz koşullarında zarar verici oyuncaklar gibi olmayıp ahşabın hissiyatını karşı tarafa yüklüyor ve organik olma özelliğini taşıyor.

Çocuklarımız bizler için her zaman ayrı yerdedir. Çocuklarımız için faaliyetlerde her zaman yenilikleri ilçemize de getirmeye devam edeceğiz. Bir süre daha devam edecek olan Oyun Alanımıza tüm vatandaşlarımızı bekleriz” dedi. 

 
Editör: Vitrin Haber