2017- 2018 eğitim öğretim yılının sonlarına yaklaşılması sebebiyle Sinop 15 Eylül Anaokulu tarafından yılsonu etkinliği programı düzenlendi. Düzenlenen yılsonu etkinliğinde Sinop 15 Eylül Anaokulu öğrencileri muhteşem gösterileriyle izleyenleri adeta büyüledi. Özel kostümleri ve başarılı sunumlarıyla minikler, aileleri ve öğretmenlerine anılardan silinmeyecek bir gün yaşattı.

Sinop 15 Eylül Anaokulu tarafından Gençlik Merkezi Müdürlüğü Salonunda düzenlenen yılsonu etkinliği programına okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. 
Katılımın yoğun olduğu etkinlik; saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Etkinlik programında kısa bir konuşma yapan Sinop 15 Eylül Anaokulu Müdürü Yusuf Haskılıç, yapmış oldukları etkinlikten dolayı başka öğretmenler olmak üzere emeği geçen personel, stajyer ve öğrencileri tebrik ederken katkı sundukları için velilere de teşekkür etti.

TEK SERMAYEMİZ ÇOCUKLARIMIZ
Haskılıç;  “Bizim tek sermayemiz; ne fabrikalarımızdır, ne arazimizdir, ne malımızdır, ne mülkümüzdür tek sermayemiz bugünün küçükleri yarının büyükleri olan çocuklarımızdır. Çocuklarımıza şimdiden sahip çıkalım, bu sermayemizi iyi değerlendirelim” dedi. 
Konuşmanın ardından hünerlerini sergilemeye başlayan çocuklar; Papatyalar sınıfından Beril Akdağ ve Menekşeler sınıfından Emir Kağan Meydanal’ın okudukları “Hoşgeldiniz “ şiiri gelen konuklara keyifli anlar yaşattı.

Büyük yaş gruplarının hazırladığı Mehter ve Semazen gösterileri ile seyirciyi coşturan minikler; sırası ile Gelincikler sınıfı “Türkiyem” gösterisi, Papatyalar Sınıfı “Kafkas” gösterisi, Laleler sınıfı “Türk Çocuğu” gösterisi, Menekşeler Sınıfı “Erik Dalı” gösterisi ve Nergisler Sınıfı “Anadolu Ateşi” dans gösterisi ile salondaki konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. 

6 yaş grubu Papatyalar ve Menekşeler Sınıfı öğrencileri diploma ve kep seremonisinde Anaokulu Andını okuyarak keplerini havaya fırlattı. Renkli sahnelerin yaşandığı etkinlik fotoğraf çekimi ile son buldu.
Editör: Vitrin Haber