Batılı dünya asırlar sonra bile müslüman türklere karşı hep aynı oyunlar ve aynı söylemlerini, asırlar geçti dünya değişti, yaşam tarzları a dan z ye, soluduğumuz havanın kalitesi bile değişti, lakin bu batı kafası bir türlü değişmedi. bize duydukları kin ve nefret duyguları o kadar derine işlemişki, bir türlü değişmiyor.  

Asırlar önce ne diyorlardı bizim için, barbar türkler terimini ağızlarından hiç düşürmüyor, kendi halklarını türkler vahşi barbardırlar; insan kanı içer insan etiyle beslenirler, acımasız birer canavardırlar, insanları parça parça eder kimseye acımaz, yaşlı çocuk kadın demeden kılıçtan geçirirler yalanlarıyla korkutuyor, bu sayede hem savaşacak güç hemde ordularının güçlü olabilmesi için vergi adı altında haraç topluyorlardı. 

Kiliseler aracılığıylada tüm hırıstiyan toplumunu türklere karşı birlik olmaya birlikte haçlı orduları oluşturup, türklerle savaşmaları için ikna ediyorlardı. içinde bulunduğumuz asra gelene kadar bu böyle idi, Aslında türkler için söyledikleri vahşi ve barbar yalanı tam tersi kendileri için geçerledir. bilhassa almanyanın yakın tarihimizde işgal ettiği ülke halklarına nasıl işkence ettiği, gaz odalarında nasıl zehirlediği ve fırınlarda yaktığını bilmeyeniz yoktur.

Bu günde baktığımızda, bir kaç gün önce fırat kalkanı harekatında mücadele eden türk askerleri için söyledikleri sözlerin, asırlar öncesinde söylediklerinden pekte farklı olmadığını göstermeye yeter. ne dediler suriyedeki operasyonlarımız için, türk askerlerinin dörtyüz sivili katlediğini ve el bab kasabasını yerle bir ettiği yalanını, sanırım bunlar kendi askerleriyle karıştırıyor türk askerini, dedikleri gibi olsaydı el bab operasyonu iki gün sürmez çarçabuk biterdi; bu konuda asırlar öncesinde olduğu gibi, türkün töresinde savaş anında yaşlıya kadına çocuğa kendileriyle savaşmayana kılıç çekilmez anlayışı bu günde ne mutlu'ki bize halen devam ediyor. biz tarih boyunca mazlum milletlere kılıç çekmemiş bir milletiz.

Oysa batılıların son yıllarda islam coğrafyalarında gerçekleştirdiği işgal operasyonlarında sivilleri nasıl çoluk çocuk yaşlı genç kadın demeden masum insanların üzerlerine nasıl bombalar yağdırdıklarını milyonlarca masum insanı nasıl katlettiklerini hepimiz içimiz kan ağlayarak gördük.

Bu barbar vahşi hak tanımaz batının bir çok yüzü vardır; sizleri sömürebildiği sürece sadece domokrat?!!! yüzünü görürsünüz; ne zaman'ki sömürülmeye karşı durursunuz ayaklarınızın üzerine kalkarsınız, işte o zaman batının vahşi, barbar, canavar, hak tanımaz binbir yüzüyle karşılaşırsınız vesselam...